Meld hier je evenement of activiteit aan

Heb je een idee voor een (nieuw) festival, wil je een afscheid van een collega organiseren en zoek je een geschikte ruimte, zie je een mogelijkheid voor het verhuren van één van onze zalen/ruimtes, heb je ideeën voor een toffe expositie of een heel ander idee voor evenement of activiteit? Klop dan aan bij Team Evenementen. Elke dinsdag zit het team samen om alle binnengekomen (aan)vragen, ideeën én mogelijkheden te bespreken.

Aanvraag evenement

Naam(Vereist)
Wat wil je organiseren?(Vereist)

Wil je gebruik maken van facilitaire diensten?

Wat gebeurt er met je aanvraag wanneer die besproken en goedgekeurd is? Je krijgt bericht dat we aan de slag kunnen! Afhankelijk van de vraag en de grote van het evenement wordt er om meer informatie gevraagd waarmee Yesplan ingevuld word en zo de productie duidelijk is. Bij een groter evenement worden er vanuit evenementen een aantal leden toegevoegd aan de werkgroep van het evenement. Dit kan bijvoorbeeld Marketing en techniek zijn.

In principe is de aanvrager altijd zelf de projectleider van het evenement en ben je verantwoordelijk voor je eigen financiën en administratie. Ligt hier wel een ondersteunende wens? Laat het ons dan weten.

Dien waar mogelijk je grotere aanvraag in via je coördinator.