Wij hebben alles in huis voor bijzondere ervaringen en arrangementen op maat.

Samen met jou organiseren we een seminar, congres, productlancering, netwerkbijeenkomst, workshop, bedrijfsfeest of andere onvergetelijke activiteit. CKS beschikt over locaties die zeer geschikt zijn voor zowel bedrijven als particulieren. Van de grote zaal van Theater Sneek tot de leslokalen bij kunstencentrum Atrium. Het licht en geluid, een band, diskjockey, allerhande entertainment en de horeca kunnen wij ook voor jou verzorgen.

Algemene Voorwaarden

Mogelijkheden

Organiseer een activiteit of evenement naar wens

Binnen onze locaties bieden we bijzondere ervaringen en producties op maat voor zowel particulieren als bedrijven.

Meer Mogelijkheden

Onze locaties

Sfeervolle zalen, unieke locaties en zakelijke ruimtes

We hebben een breed scala aan locaties en ruimtes om bijeenkomsten, activiteiten, optredens en andere evenementen te organiseren.

Meer Onze locaties

Facilitair

Ook eten, techniek, marketing en kaartverkoop

Naast vele mogelijkheden en vele locaties bieden we ook aanvullende diensten om ervoor te zorgen dat je evenement of bijeenkomst een nog groter succes wordt.

Meer Facilitair

Een offerte opvragen, advies op maat of een afspraak maken?

Er zijn veel mogelijkheden om een evenement aan uw budget te laten voldoen. Wilt u een offerte voorstel van ons ontvangen met alle diensten, locaties en horeca in één oogopslag? Het helpt ons dat u het formulier zo volledig mogelijk invult. Bij twijfel of vragen kunt u vragen overslaan. Wij nemen dan hierover contact met u op.