Onze medewerkers en vrijwilligers zetten zich dagelijks in om de vele gasten te vermaken, ontroeren, inspireren, motiveren, weg laten dromen of tot tranen toe aan het lachen te maken. Dit willen we in de toekomst graag blijven doen.

Vrienden en Bazen

Voor particulieren is het mogelijk om Vriend van Theater Sneek of een Bolwerk Baas te worden. Of allebei, een Supervriend. Zij kunnen deelnemen aan Koffie met de directeur/programmeur-sessies, ontvangen verrassingsaanbiedingen en krijgen een exclusieve vooruitblik op nieuwe voorstellingen met de mogelijkheid om voor de reguliere verkoop kaarten te bestellen. Stichting Steunfonds CKS speelt een cruciale rol bij het werven van de Vrienden van Theater Sneek en Bolwerk Bazen.

Betrokken Bedrijven

Stichting Steunfonds CKS ontfermt zich ook over de Betrokken Bedrijven in de regio. Tientallen bedrijven hebben zich aangesloten. Net als particuliere sympathisanten genieten zij bij ons van aantrekkelijke voordelen. Zo organiseren we activiteiten exclusief voor de Betrokken Bedrijven en hun gasten. Sommigen hebben hun naam verbonden aan een specifiek project, zoals VERS!, MUZT Musicalopleiding en Dance Explosion.CKS beschikt over de ANBI-status. Daarmee zijn giften aan ons aftrekbaar van de belasting.