Het Bolwerk op meer locaties in Sneek

04.11.22

Sinds vorig jaar zijn concerten, voorstellingen en evenementen niet alleen in het Bolwerkgebouw te vinden, maar ook op andere plekken in de stad. Het Bolwerk werkt namelijk samen met culinair podium Lewinski en bar The Legend om ieder optreden een passend plekje te geven. Op deze locaties worden kleinschalige concerten en voorstellingen georganiseerd. 

De eerste optredens in Lewinski vonden al plaats tijdens ‘Stiekem Sneekweek’ vorig jaar. Lewinski bleek een uitstekende, sfeervolle locatie om kleine groepen bezoekers te ontvangen. The Legend volgde, een bekende uitgaansgelegenheid in de stad met een echte kroegsfeer waar zo’n 100 bezoekers op een laagdrempelige manier van livemuziek kunnen genieten. In 2008 en 2009, toen Het Bolwerk verbouwd werd, zijn ook al eens een aantal concerten in The Legend georganiseerd. Voor het Bolwerkprogramma betekent dit dat meer bijzondere uitstapjes gemaakt kunnen worden en natuurlijk dat in de weekenden nog meer vertier tegelijkertijd mogelijk is.

Komende tijd is in Lewinski te zien: Magda Mendes, Knock Out Comedy Crew, G-roots en Jack Bottleneck & band. In The Legend staan een hiphop avond en een hardcore avond, beide met artiesten uit Friesland, op het programma.

Andere externe locaties zijn de theaterstudio van het Atrium en sinds jaar en dag uiteraard ook de Noorderkerkzaal. Kijk op hetbolwerk.nl/info voor meer informatie over alle zalen en locaties.