Dé traditionele aftrap van het culturele seizoen
Op zaterdag 9 september trappen Sûdwest-Fryslân én de Fryske Marren het nieuwe culturele seizoen af met het UITfestival. Een niet te missen festival in de hele regio, met het epicentrum in hartje Sneek!

CKS is sinds jaren de organisator van het UITfestival. Door de pandemie is er de laatste jaren op een andere manier vorm gegeven aan het festival. Waar voorheen alleen Sneek bol stond van de cultuur, is het UITfestival nu verspreid over de gehele regio. Een feest dus voor heel Waterland van Friesland!

In Sneek vinden in en rondom het Atrium aan het Oud Kerhof diverse optredens plaats, zijn er workshops, straatstraattheateracts en is er een markt voor culturele aanbieders uit de regio.

Meld je aan en doe mee!
Daarom zijn we op zoek naar jou! Ben jij of ken jij iemand die een bijdrage kan leveren aan het UITfestival in Sneek? Denk aan muziek- en dansverenigingen, musea, kunsteducatie, hobby- en crea-aanbieders, lokale of exclusieve culinaire aanbieders, sociaal culturele instellingen enzovoorts. Dan nodigen we je uit om deel te nemen aan dit geweldige festival en jouw culturele aanbod te laten zien aan een breed publiek in hartje Sneek!

Het UITfestival is niet te missen omdat het die dag het spannendste plekje van Sneek is. Het festival staat garant voor een dag vol cultuur, gezelligheid en ontdekkingen. Door deel te nemen aan het festival, krijg je de kans om jezelf te laten zien aan een groot publiek en om jezelf te ontwikkelen binnen het culturele veld. Wij kijken uit naar jouw deelname, om zo gezamenlijk het nieuwe culturele seizoen af te trappen tijdens het UITfestival in Sneek! Laat ons weten waarom jij niet mag ontbreken op het UITfestival in Sneek door op de knop hierboven te klikken om ons te mailen vóór 1 juni 2023.

FORMULIER TOEVOEGEN!

Geïnteresseerd? Klik op de knop

UITfestival Waterland van Friesland
Het UITfestival is de traditionele start van het culturele seizoen in de gemeenten Súdwest-Fryslân en De Fryske Marren. Vanaf dit jaar gaan beide organisaties onder één vlag verder, als het UITfestival Waterland van Friesland (WVF). Samen met nieuwe partner VVV Waterland van Friesland presenteren beide gemeentes in de verschillende steden en dorpen het meest veelzijdige en spraakmakende culturele programma dat de regio te bieden heeft. Het UITfestival WVF vindt plaats op zaterdag 9 september en is gratis toegankelijk.

Kijk voor meer informatie over het festival op www.uitfestivalwvf.nl.