Onze zalen beschikken over technische mogelijkheden van topkwaliteit.

Wij maken jouw evenement zo intiem of groot als jij wilt. Bij het inrichten van onze technische afdeling is gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit en middelen. Het theater is een volwaardige schouwburg voorzien van zestig trekken en voorzien van een complete LED-horizonverlichting. Daarnaast zijn er grote en kleine zalen met de mogelijkheid tot projectie en geluidsversterking. Met een ronde akoestiek en goede zichtlijnen vanuit elk perspectief, maken we elk evenement speciaal.

In alle zalen is een slechthorenden voorziening aanwezig. Alle podia zijn zelfvoorzienend, de technische mogelijkheden zijn in huis of kunnen eventueel worden ingehuurd. Alle denkbare instrumenten, van vleugel tot elektrische gitaar, zijn te huur. Ons servicegerichte, professionele team staat voor je klaar!

Een offerte opvragen, advies op maat of een afspraak maken?

Er zijn veel mogelijkheden om een evenement aan uw budget te laten voldoen. Wilt u een offerte voorstel van ons ontvangen met alle diensten, locaties en horeca in één oogopslag? Het helpt ons dat u het formulier zo volledig mogelijk invult. Bij twijfel of vragen kunt u vragen overslaan. Wij nemen dan hierover contact met u op.