Het café van het Bolwerk leent zich uitstekend voor gezellige, intiemere bijeenkomsten, etentjes, feesten, evenementen en optredens of kan in combinatie met de grote zaal gebruikt worden.

Het café grenst direct aan de grote zaal van het Bolwerk en zorgt ervoor dat de gast wel kan genieten van de muziek in de zaal, maar ook even lekker kan gaan zitten en (bij)kletsen. Daarnaast kan het café volledig (vrijwel geluiddicht) afgesloten worden van de grote zaal waardoor een intieme ruimte ontstaat waar allerlei activiteiten kunnen plaatsvinden. Van vergadering tot yogales, van muziekworkshop tot DJ contest. Ook is in het café mogelijk een volledig uitgerust podium neer te zetten.

Adres
  • Kerkgracht 8
  • 8601 EC, Sneek

Een offerte opvragen, advies op maat of een afspraak maken?

Er zijn veel mogelijkheden om een evenement aan uw budget te laten voldoen. Wilt u een offerte voorstel van ons ontvangen met alle diensten, locaties en horeca in één oogopslag? Het helpt ons dat u het formulier zo volledig mogelijk invult. Bij twijfel of vragen kunt u vragen overslaan. Wij nemen dan hierover contact met u op.