Door de coronacrisis hebben we het de afgelopen jaren zwaar gehad, de cultuursector werd hard getroffen en de gevolgen voelen we nog. We hopen je de afgelopen jaren met onze voorstellingen en concerten vaak hebben weten te vermaken, ontroeren, inspireren, motiveren, weg hebben laten dromen of tot tranen toe aan het lachen hebben weten te maken. Dit willen we in de toekomst graag blijven doen.

Juist in lastige tijden vormt een bezoek aan een live concert of voorstelling een lichtpuntje. We hebben de noodklok al geluid bij politiek en bedrijfsleven, maar doen ook een beroep op jou! Dit kun je doen door je aan ons te verbinden: word Vriend van Theater Sneek of Bolwerk Baas, of beide (Supervriend)! Door middel van een bescheiden financiële bijdrage per seizoen, is het mogelijk om als bezoeker structureel bij te dragen aan het voortbestaan van onze podia. We hebben verschillende tegenprestaties bedacht waarmee jij je nog meer thuis voelt bij ons voor én achter de schermen. Word vriend, juist nu!

Vriend van Theater Sneek

€35,- per seizoen.

Voordelen

• Je bent als eerste op de hoogte van het programma, extra voorstellingen en speciale aanbiedingen*
• Je ontvangt de theaterbrochure voor het volgende seizoen voordat deze regulier verspreid wordt
• Je kunt kaarten bestellen in de Vriendenvoorverkoop, een week voorafgaand aan de reguliere start kaartverkoop
• Je ontvangt minimaal drie keer per seizoen verrassingsaanbiedingen speciaal voor Vrienden
• Je wordt uitgenodigd samen met een introduce voor een exclusieve presentatie over de programmering voor het volgende seizoen**
• Je kunt deelnemen aan één van de ‘Koffie met de directeur/programmeur’-sessies, waarbij je ideeën kunt uitwisselen met de mensen achter de schermen**

*Ieder jaar kunnen de “blockbusters” worden uitgesloten van voorverkoop voor vrienden. Het komt ook voor dat de algehele verkoop door de producent wordt geregeld. Om logistiek alles goed te kunnen regelen en teleurstelling te voorkomen wordt de verkoop van deze voorstellingen tegelijkertijd voor iedereen opengesteld. Wél proberen we daar waar mogelijk onze vrienden hiervan als eerste op de hoogte te stellen en geven we er publiekelijk pas later bekendheid aan.
**Voor deze activiteiten is er beperkt plaats en geldt vol is vol.

Voorwaarden

De activiteiten voor Vrienden gaan alleen door als de coronamaatregelen dit toelaten. Dit is momenteel niet het geval maar zodra er weer mogelijkheden zijn, ontvangen Vrienden hierover een mail.
Het vriendenlidmaatschap is persoonlijk.
Het vriendenlidmaatschap loopt van 1 mei tot en met 30 april daaropvolgend en wordt automatisch verlengd, tenzij het lidmaatschap vóór 1 april via het servicepunt wordt opgezegd. Bij verlenging wordt de vriendenbijdrage jaarlijks rond 1 mei automatisch geïncasseerd op basis van een machtiging.

Bolwerk Baas

€20,- per seizoen

Voordelen

• Je mag bij een bezoek plaatsnemen in de skybox (indien deze niet in gebruik is)
• Je kunt eerder naar binnen bij concerten en evenementen
• Je kunt deelnemen aan één van de ‘Bier met de Bazen’-sessies, waarbij je ideeën kunt uitwisselen met de mensen achter de schermen, zoals onze programmeur*
• Je kunt één keer per jaar deelnemen aan de Bazenbijeenkomst, waar je gezellig samenkomt (uiteraard onder het genot van een drankje en livemuziek) en bijv. gesigneerde tourposters en ander materiaal kunt bemachtigen.

*Voor deze activiteiten is er beperkt plaats en geldt vol is vol.
De kosten voor een Bazenlidmaatschap bedragen 20,- euro per seizoen.

Voorwaarden

De activiteiten voor Bazen gaan alleen door als de coronamaatregelen dit toelaten. Dit is momenteel niet het geval maar zodra er weer mogelijkheden zijn, ontvangen Bazen hierover een mail.
Het Bazenlidmaatschap is persoonlijk.
Het bazenlidmaatschap loopt van 1 mei tot en met 30 april daaropvolgend en wordt automatisch verlengd, tenzij het lidmaatschap vóór 1 april wordt opgezegd via het servicepunt. Bij verlenging wordt de vriendenbijdrage jaarlijks rond 1 mei automatisch geïncasseerd op basis van een machtiging.

Supervriend

€50,- per seizoen

Als je zowel het Theater als het Bolwerk een warm hart toe draagt, dan is er de Supervriend combi, waarbij je zowel Vriend van Theater Sneek als Bolwerk Baas wordt en daarmee ook alle voordelen geniet.

Via onderstaande link kom je in een winkelmandje waar je je lidmaatschap kan kiezen en bestellen. Log hiervoor in met een account.